Καλώς ήρθατε


Κάντε Like και ενημερωθείτε από το Facebook!
Το site είναι καινούργιο βάλτε το email σας για να λαμβάνετε δωρεάν τις νέες αναρτήσεις σχετικά με το Facebook και Facebook Trick!

Βάλτε το email σας:



Facebookaras

Μπείτε στο site

Ads 468x60px

Πώς να βγάλεις λεφτά από διαφημίσεις;




Χρόνια πολλά καλή χρονιά.Σήμερα θα σας δείξω πώς κατάφερα σε ένα απόγευμα να βγάλω 25 ευρώ.
Όλα ξεκίνησαν εχτές το απόγευμα που βρήκα μια εταιρία με διαφημίσεις και απλά δίνοντας στους φίλους μου το Link και συμπλήρωναν είτε με τα πραγματικά τους στοιχεία είτε με ψεύτικα στοιχεία μια φόρμα εγγραφής της εταιρίας εγώ κέρδιζα 1ευρώ για κάθε εγγραφή δηλαδή κάναν είκοσι φίλοι μου και μάζεψα σε ένα απόγευμα είκοσι ευρώ απλά διαδίδοντας ένα Link.
Πώς και εγώ μπορώ να κάνω το ίδιο;
Πατάτε στο παρακάτω banner και κάνετε εγγραφή:
Σημαντικό κάντε εγγραφή από το Banner ευχαριστώ !


 
Μόλις τελειώσω την εγγραφή θα μπορείτε να εισέλθετε στο site εκεί πατώντας την καρτέλα "Καμπάνιες" θα βρείτε της εταιρίες της οποίες διαφημίζονται στο site.  
Τα είκοσι ευρώ που ανέφερα παραπάνω τα μάζεψα από την παρακάτω εταιρία :
 
Τι πρέπει να βρίσκω τα παρακάτω θα σε βοηθήσουν:


CΚλικ ΚαμπάνιεςΕίναι οι καμπάνιες οι οποίες πληρώνουν με βάση το κλικ. Πληρώνεστε για κάθε κλικ το οποίο έχει προέλθει από το site σας ή newsletter και έχει στείλει τον χρήστη σας (browser) στο site του διαφημιζόμενου.
LΚαμπάνιες με εκδήλωση ενδιαφέροντος.Είναι οι καμπάνιες που σας πληρώνουν για κάθε εγγραφή ενδιαφερόμενου στο site του διαφημιζόμενου. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο χρήστης (ενδιαφερόμενος) πρέπει να συμπληρώσει κάποια στοιχεία ή φόρμα στο site του διαφημιζόμενου. Για παράδειγμα συμπληρώνει τα στοιχεία του για να λαμβάνει ένα newsletter. Πληρώνεστε για κάθε άτομο που πάει μέσω του site/newletter σας, και κάνει εγγραφή (εκδηλώνει το ενδιαφέρον του) στο site του διαφημιζόμενου.
RΠαρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.Καμπάνιες με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο είναι οι καμπάνιες που χρησιμοποιούν μηχανισμό ζωντανής παρακολούθησης για τα κλικ και τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Τα αποτελέσματα είναι ανά λεπτό για καμπάνιες με κλικ και μέχρι μία ημέρα για καμπάνιες με εκδηλώσεις ενδιαφέροντος
IΠαρακολούθηση μέσω τρίτου.Είναι οι καμπάνιες στις οποίες η παρακολούθηση αποτελεσμάτων γίνεται με την λήψη των στατιστικών από τον διαφημιζόμενο. Η παραλαβή των στατιστικών γίνεται συνήθως σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση ανάλογα με την καμπάνια. Σημειώστε ότι τα στατιστικά στοιχεία δεν έχουν δημιουργηθεί από εμάς αλλά από τρίτο μέρος.
SΚόστος ανά πώλησηΚαμπάνιες με κόστος ανά πώληση είναι οι καμπάνιες οι οποίες σας πληρώνουν για κάθε πώληση. Πληρώνεστε για κάθε αγορά, από χρήστη ο οποίος προήλθε από το site/newsletter σας.
PΠληρωμή ανά κλήσηΚαμπάνιες με πληρωμή ανά κλήση. Είναι οι καμπάνιες οι οποίες πληρώνουν για κάθε κλήση. Πληρώνεστε για κάθε κλήση που προήλθε από χρήστη του site/newsletter σας και απαντήθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο του διαφημιζόμενου.
PSΚαμπάνια ανά προϊόνΕίναι οι καμπάνιες οι οποίες αποδίδουν διαφορετική αμοιβή ανά προϊόν. Το ποσό ή ποσοστό το οποίο πληρώνεστε για κάθε αγορά από χρήστη ο οποίος προήλθε από το site/newsletter σας, ενδέχεται να διαφέρει και είναι συγκεκριμένο ανάλογα με το κάθε προϊόν.
CSΚαμπάνια ανά κατηγορίαΠρομήθεια ανά κατηγορία προϊόντος. Ο διαφημιζόμενος προσφέρει διαφορετική προμήθεια ανά κατηγορία προϊόντος ή σε συγκεκριμένα προϊόντα.




Θα ψάχνετε να βρίσκετε εταιρίες με το σήμα
L  ή με το σήμα  C

Για ότι βοήθεια χρειαστείτε αφήστε το μήνυμα από κάτω μην ξεχάσετε να κάνετε κοινοποιήσει την ανάρτηση !

Social Network