Καλώς ήρθατε


Κάντε Like και ενημερωθείτε από το Facebook!
Το site είναι καινούργιο βάλτε το email σας για να λαμβάνετε δωρεάν τις νέες αναρτήσεις σχετικά με το Facebook και Facebook Trick!

Βάλτε το email σας:



Facebookaras

Μπείτε στο site

Ads 468x60px

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟΣ κίνδυνος στο Facebook «απειλεί» για ΔΙΑΓΡΑΦΗ του λογαριασμού σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟΣ κίνδυνος στο Facebook «απειλεί» για ΔΙΑΓΡΑΦΗ του λογαριασμού σας
Πληθαίνουν οι κίνδυνοι στο Facebook με τα διάφορα scam να «βομβαρδίζουν» κυριολεκτικά κάθε μέρα τους χρήστες. Έτσι η Sophos Security προειδοποιεί για ένα νέο scam, που μέσω ενός «έξυπνου» email επιχειρεί να κλέψει τα στοιχεία σας.

Αντιγράφοντας τα μηνύματα που χρησιμοποιούν το Facebook ή η Googleγια να προστατεύσουν τις πλατφόρμες τους από κακόβουλη χρήση, το εν λόγω «έξυπνο» scam έρχεται στο email σας με τη μορφή ενός προειδοποιητικού μηνύματος τοοποίο σας ενημερώνει ότι έχετε 24 ώρες μέχρι τη διαγραφή του λογαριασμού σας λόγω παραπόνων άλλων χρηστών.
Στο σημείο αυτό το mail σας ζητά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για εξακρίβωση και έτσι οι κακόβουλοι χρήστες ‘χακάρουν’ το λογαριασμό σας. Υπεύθυνοι της Sophos Security προειδοποιούν να μην απαντάτε σε παρόμοια μηνύματα, ειδικά καθώς sites όπως το Facebook δεν συνηθίζουν να ζητούν επαλήθευση των στοιχείων λογαριασμού με email.
Προσοχή λοιπόν σε ύποπτα emails με τίτλο «LAST WARNING» (=τελευταία προειδοποίηση), τα οποία συχνά μάλιστα περιέχουν και σοβαρά ορθογραφικά λάθη !

Social Network