Καλώς ήρθατε


Κάντε Like και ενημερωθείτε από το Facebook!
Το site είναι καινούργιο βάλτε το email σας για να λαμβάνετε δωρεάν τις νέες αναρτήσεις σχετικά με το Facebook και Facebook Trick!

Βάλτε το email σας:Facebookaras

Μπείτε στο site

Ads 468x60px

Ήρθε η δοκιμαστική έκδοση του Facebook Messenger!


Πλέον κυκλοφόρησε το Facebook messenger και για pc (θυμίζουμε πως η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα που είχαν λειτουργικό σύστημα iOS και Android) το οποίο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του facebook να κάνουν chat μεταξύ τους χωρίς καν να έχουν εισέλθει μέσα από κάποιον web browser στην ιστοσελίδα του facebook.


Πρόκειται για μία προς το παρόν δοκιμαστική εφαρμογή η οποία θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει διάφορες δραστηριότητες στον υπολογιστή του (να χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές, να σερφάρει στο διαδίκτυο) και παράλληλα να μπορεί να ελέγχει όλα όσα τσέκαρε μέσα στο site του facebook.

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη για windows 7, ονομάζεται Messenger και προσφέρει κάποιες πρόσθετες δυνατότητες, όπως το να δείχνει στην κορυφή της οθόνης τις τελευταίες ενημερώσεις των φίλων σας αλλά και ενημερώσεις για τις δικές σας ειδοποιήσεις. Υπάρχουν και μερικές υπηρεσίες οι οποίες, προς το παρόν, απουσιάζουν από το Messenger και είναι το Group Chat και οι βίντεο-κλήσεις.

Ακόμα μπορείτε να σταθεροποιήσετε την εφαρμοφή στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας και να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό Facebook Sidebar εκτός του web browser σας.

ΠΗΓΗ

Social Network